Edzőink

Ősze Attila közel 40 éve foglalkozik a judo sporttal. Fiatal korában versenyszerűen űzte a sportágat, később a Mosonmagyaróvári Delta SE irányításában és edzői teendőiben is tevékenyen részt vett.Jelentős számú magyar -és diákolimpiai bajnok kinevelésében játszott szerepet a mosonmagyaróvári judosportban. Edzői munkája során óriási tapasztalatra tett szert a gyermekek sportra történő nevelésében. A magyar judósportért végzett munkájáért az Országos Dan Kollégium 6. dan elismerésben részesítette.

Ősze Attila

Judo edző és uKIDo tréner

Hat éves koromban kezdtem el küzdősportolni, egy évre rá már versenyeken indultam és a következő eredményeket értem el napjainkig: 2x WAKF K-1 Világbajnoki győzelem , 2x Amatőr Európa kupa győzelem, 1x WFC Nemzetközi bajnokság K-1 1.hely, 1x ICO Nemzetközi bajnokság K-1 1.hely, IFMA Muay Thai Utánpótlás és Felnőtt magyar bajnoki győzelem. A sport azóta is hozzátartozik a mindennapjaimhoz. Mára már profiként hazai és nemzetközi porondon versenyzem, profi gálákon! 2020 januárjában első magyarként írhattam alá egy holland szerződést profi meccsekkel lekötve, holland menedzserem által. Köztudott a (K-1) hazája Hollandia, a legjobb kickbox harcosok világszerte holland iskolákban csiszolták fényesre tudásukat! Versenyzőként a célom, hogy az elkövetkezendő években minél magasabb szintű versenyeken szerepeljek eredményesen. A versenyzés mellett gyakornok edzőként is munkálkodom. Jelenleg folyamatban lévő edzői képzésem gyakorlati részét töltöm. Edzői tevékenységemmel a gyerekeket és felnőtteket is a sport szeretetére és a sport iránti alázatára szeretném nevelni.  

Farkas (Nutu) László

Thai-box edző

Hat éves koromban kezdtem el cselgáncsozni, egy-két évre rá már versenyszerűen, ahol Országos Diákolimpiai címíg és két alkalommal országos csapat magyar bajnoki címig is jutottam. Később mestervizsgát szereztem cselgáncsban. A sport mindig kiemeltem fontos volt az életemben. Rekreációszervezés és egészségfejlesztő szakirányon végeztem főiskolai tanulmányaimat. Később judo és fitness edzői, majd uKIDo tréner végzettséget szereztem Ősze Attilával. Szabadidőmben a táplálkozástudománnyal kapcsolatos ismereteimet bővítem. Jelenlegi munkám során edzői és vezetői feladatokat látok el az újonnan megalakult KODOMO Sportklubbunkban ahol judo és uKIDo, (uKIDo Family) edzéseken találkozhattok velem. Az utóbbi edzésrendszert közel két éve a lébényi óvodában is oktatjuk.  

Schwendtner Ákos

judo edző és ukido tréner

Molnár Lillának hívnak, egy álmom vált valóra, amikor 2019. szeptemberében elindítottam Győrben a saját vállalkozásomat. Óvodás koromtól kezdve az életem része a tánc, gyerekkorom jelentős részét tették ki a tánc versenyek és fellépések. Ezt a szenvedélyt gimnáziumi éveim alatt az aerobik váltotta fel, volt szerencsém olyan edzőhöz járni, aki annyira megszerettette velem ezt a mozgásformát, hogy egyetemi éveim alatt elvégeztem a Mymove Fitness Iskolánál az aerobik oktatói OKJ képzést, ahol immár, mint győri aerobik szakágvezető dolgozom. Mint minden kislány, aki valaha beleszeretett a tánc világába, én is nagyon lelkesen hangoztattam, hogyha felnövök én is tánctanár néni szeretnék lenni. A győri Széchenyi István Egyetem rekreációszervezés és egészségfejlesztés szakán végzett tanulmányaim alatt kezdtem el dolgozni egy táncegyesületnél, ahol a gyerekkori álom valóra vált. Immár az Egykéthá tulajdonosaként már nem a színpadon, hanem a színpad előtt izgulom végig a versenyeket, többet állok a tükörnek háttal, de felemelő érzés látni a gyerekeket, akik hétről hétre fejlődnék és kovácsolódnak össze csapattá. A Kodomo Sportklubban előzetes bejelentkezés alapján tartok táncórákat, illetve jövőbeni terveink között szerepel aerobik edzések indítása is.  

Molnár Lilla

Aerobik és táncoktató

Kozma Andi vagyok, Gymstick Muscle Trainer, Funkcionális trainer és World Jumping Instructor. I. típusú diabetesesként nagyon fontosnak tartom a mozgás beiktatását életünkbe. Mindazon által, hogy immunrendszerünk erősítésében a sport kiemelkedő szerepet játszik – hallhatjuk legtöbbször -, számomra a sport ezt jelenti: szórakoztat, tanít, fegyelmez, kitartásra ösztönöz!     

Kozma Andi

Gymstick oktató