Edzések

uKIDo, uKIDo Family Játszótér, juKIDo  

Az Ukido során a kisgyermekek játékos formában találkoznak először a mozgás örömével. Rengeteg csapatban végzett játékkal – a különböző mozgások által fejlődnek a motoros képességei (kondicionális képességek, koordinációs képességek,ízületi mozgékonyság).  

Judo

A judo egy rendkívül kemény harcművészeti ág, amit sajnos ma már csak sportágként emlegetnek, pedig sokkal több annál. A nagysága, abból a folytonosságból ered, amit a szamurájok, Japán rendkívül magas erkölcsi eszmékkel rendelkező harcművészei hagytak ránk.

Brazil Jitsu, Ju Jitsu

A brazil dzsúdzsucu sportirányzata földharc irányzat, amiben ütések és rúgások nélkül küzdünk a másikkal. Az alapgondolat az, hogy ha le akarunk győzni egy nagyobb és erősebb támadót, akkor minél közelebb kell kerülni hozzá, ezáltal minimalizálhatjuk a támadóerejét. Ezután a földre kell őt vinni, ahol feladásra kényszerítő technikák sokasága áll rendelkezésünkre ahhoz, hogy a támadót jobb belátásra bírjuk.

Gymstick

Mi is ez, és mit tud? A Gymstick tulajdonképpen egy rúd. Egy súlyzórúd, melynek mindkét végére egy gumikötél van rögzítve. A gumikötelek a lábak és a kezek között létrehoznak egy úgynevezett „erőteret”, melynek igen fontos szerepe van!

K1/Thai-box

A thai boksz, eredeti nevén muaj thai (thai nyelven angol átírással Muay Thai) egy Thaiföldről származó pusztakezes harcművészet. Eredetileg mindenfajta felszerelés nélkül művelték, ma a sportolók egységesített szabályok szerint, ökölvívó kesztyűben és bizonyos védőfelszerelések alkalmazásával küzdenek, de léteznek úgynevezett hagyományos thaiboksz-mérkőzések is, ahol a védőfelszerelést elhagyják.